Yoga Mat and Straps

GRAVIDYOGA

Sett livet utenfor på pause og bli med på denne trygge helhetlige praksisen.

Onsdag kl 16.00 - 17:15

Fleksibel påmelding og antall ganger. 

Send oss en mail til post@yogalaaven.no 

I yoga for gravide vil du få med deg konkrete verktøy- og øvelser du enkelt kan integrere og invitere inn i hverdagen. Målet er at du virkelig skal kunne nyte tiden gjennom svangerskapet, at du føler deg mentalt og fysisk forberedt, og at du vet at du har alt du trenger i deg når du møter riene- og og trer inn i mammarollen.  Timen starter med pust og oppmerksomhet inn i deg selv, før du flyter gjennom nærende bevegelser som mykner, åpner og stabiliserer. Timen avsluttes med at vi roer ned og flyter inn i hvile, i stillhet eller til ledet meditasjon. Praksisen inviterer også til å lytte til- og ta hensyn til hvordan du har det i øyeblikket, til å ta kontakt med baby i magen og til komme i kontakt med hva du trenger for å føle deg trygg.

INA GUSTAVSSON er innehaver av Spirende Rom. Hun er gravidyogalærer, og instruktør hos Babyswim. I tilegge er hun ansiktrefleksterapeut, svangerskapeterapeut og Doula,

Ina jobber med kvinner, i alle livsfaser, og har en særlig kjærlighet for reisen mot og gjennom livet som mamma, fødsel og stresstelaterte utfordringer. Hun er mamma til tre, og det var i møtet med gravidyoga at hennes kjærlighet for yoga startet. Det å inviteres inn i øyeblikket og å bli holdt i et nærende fellesskap. Hun utdannet seg til gravidyogalærer hos Yogammamma i 2019, noe som føltes som en familiær og nydelig forlengelse av hennes nære og helhetlige måte å jobbe på.  Hun gleder seg til å skape et trygt og nærende rom, der du kan senke skuldrene og bare være deg, i din helhet. 


 «Jeg lever yoga hver dag, så godt det går, og forsøker å være myk i møte med med livet, og alle henne fasetter» 

Du er vamt velkommen, akkurat der du er ♡