top of page
Søk
  • Yogalåven

GRAVIDYOGA - fleksibel påmelding og antall ganger

Oppdatert: 3. aug. 2022

Onsdag kl 16.00 - 17.15. Denne timen har fortløpende påmelding. Ta kontakt uavhengig av hvor langt i svangerskapet du er og hvor mange ganger du får deltatt.

I yoga for gravide vil du få med deg konkrete verktøy- og øvelser du enkelt kan integrere og invitere inn i hverdagen. Målet er at du virkelig skal kunne nyte tiden gjennom svangerskapet, at du føler deg mentalt og fysisk forberedt, og at du vet at du har alt du trenger i deg når du møter riene- og og trer inn i mammarollen.Timen starter med pust og oppmerksomhet inn i deg selv, før du flyter gjennom nærende bevegelser som mykner, åpner og stabiliserer. Timen avsluttes med at vi roer ned og flyter inn i hvile, i stillhet eller til ledet meditasjon. Praksisen inviterer også til å lytte til- og ta hensyn til hvordan du har det i øyeblikket, til å ta kontakt med baby i magen og til komme i kontakt med hva du trenger for å føle deg trygg.


INA GUSTAVSSON utdannet seg til gravidyogalærer gjennom Yogamamma i 2019. Hun er innehaver av Spirende Rom, og jobber til daglig som ansiktrefleksterapeut, svangerskapsterapeut og Doula. I tillegg er hun instruktør hos Babyswim.


Ina jobber med kvinner, i alle livsfaser, og har en særlig kjærlighet for reisen mot og gjennom livet som mamma, fødsel og stresstelaterte utfordringer. Hun er mamma til tre, og det var i møtet med gravidyoga at hennes kjærlighet for yoga startet. Det å inviteres inn i øyeblikket og å bli holdt i et nærende fellesskap. Hun utdannet seg til gravidyogalærer hos Yogammamma i 2019, noe som føltes som en familiær og nydelig forlengelse av hennes nære og helhetlige måte å jobbe på. Hun gleder seg til å skape et trygt og nærende rom, der du kan senke skuldrene og bare være deg, i din helhet.


«Jeg lever yoga hver dag, så godt det går, og forsøker å være myk i møte med med livet, og alle henne fasetter»

Du er vamt velkommen, akkurat der du er ♡

164 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page