top of page
Søk
  • Yogalåven

Nyhet på høsttimeplanen- barneyoga på Yogalåven 👧🏻 👦

BARNEYOGA (6-9 ÅR) - Mandag kl. 17.15 - 18.15

CAMILLA TANGEN EDVARDSEN


Camilla utdannet seg til barneyogalærer i 2021. Hun har jobbet mange år i barnehage og med barn som har ekstra utfordringer.

Camilla ønsker å gi barn en pause i hverdagen gjennom yoga, et konkurransefritt rom der det er fokus på avspenning, lek og det å ha det bra med seg selv!
På begynnelsen av timen sitter vi i en sirkel på mattene våre og har en navnerunde. Etter hvert som vi blir litt bedre kjent kan vi snakke mer om hvordan vi har det, hva vi liker/ikke liker o.l. Målet med dette er at alle barna skal føle seg sett og det er fint å kunne navnene til hverandre, dette skaper samhørighet. Vi fortsetter med solhilsen og har leker som danseheksa, troll og stein og rødt lys. Vi har fokus på å ha det gøy og få en pause fra hverdagens krav. Barna blir introdusert for yogaposisjoner som vi kjenner igjen fra yoga for voksne, men forskjellen er at barna blir presentert for posisjonene gjennom lek og «yogafortellinger». Vi avslutter med Savasana der vi fokuserer på pust, slappe av og ha det bra med seg selv.


Gjennom barneyoga håper vi at barna får et positivt forhold til yoga og får gode verktøy de kan bruke senere i livet. 💖

19 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page