top of page
Søk
  • Yogalåven

SENIORYOGA

Oppdatert: 24. mar.


SENIORYOGA er en skånsom yoga som er tilrettelagt for godt voksne med stive kropper og vondter. Det er en yogatime som mykner opp og hjelper deg med å få kontakt med kroppen og pusten. Den er velgjørende med rolige bevegelser som hjelper deg å gi slipp på år med oppbygd stivhet og spenninger. Du veiledes gjennom pusteøvelser, enkle rolige bevegelser og avspenning. Denne yogaen handler om pust, tilstedeværelse, få kontakt med kroppen og å gi slipp. Du får muligheten til å møte deg selv der du er, som du er, med mykhet og omsorg.


Yogalåven tilbyr senioryoga for deg som er godt voksen tirsdag kl. 10.00. For informasjon om dette kurset og påmelding, send oss en mail til post@yogalaaven.no


ANNE TINE MOLTZAU ble besatt av yoga i 2008 og har hatt Ateeka som sin lærermester. Hun har sertifisert seg med 50 timer Restorativ yoga, 250 timer Yoga Somatics og 250 timer Somatic Bodywork. I tillegg er hun sertifisert i medisink yoga for barn og ungdom med Åsa Halvarsson og sertifisert i Chakradance med Natalie Southgate. Anne Tines visjon er å hjelpe deg til å få kontakt med kroppen og pusten, frigjøre spenninger og blokkeringer, samt å lære deg å støtte og lytte til kroppen for å oppleve mer velvære, livsglede og et liv i harmoni.


Les mer om Anne Tine her


163 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page