Søk
  • Yogalåven

Overraskelse - nye timer og nye yogalærere 🤩🥳

Velkommen Lene og Sarah 🙏


Lene Schoubye - Yogalærer RYT 200 timer Multi Style ved Axelsons i Oslo

Autorisert helsepersonell og medisingrunnfag. Fordypningskurs i yin yoga


Lene har praktisert yoga i mange år før hun utdannet seg og har selv erfart virkningen av yoga og pust.

Multi Style har ikke fokus på en type stil, men konkrete metoder som kan benyttes i utallige kombinasjoner og måter. Inspirasjon fra Hatha , vinyasa, yin, ashtanga, mindfullness, restorativ og ayurvedisk yoga gjør at hun bruker flere innfallsvirkninger på timene sine.

Lene ønsker at alle skal få mulighet til å oppdage yoga og hvilket verktøy yoga kan være i form av stresshåndtering, løse opp spenninger, pust, styrke og holdning til seg selv og livet. Gjenkjenne kroppens naturlige grenser istedenfor å prestere. Det å finne balanse mellom aktivitet og hvile i vår hektiske hverdag.


Sarah Ann Brekke - Kundaliniyogalærer. ernæringsfysiolog, studerer kinesisk medisin og akupunktur og shrin yoku, skogsbad terapi.


Sarahs Yoga og meditasjonsreise startet i 2010. Hun er utdannet ved Kundalini Yoga2018. Hun er i tillegg ernæringsfysiolog og studerer kinesisk medisin og akupunktur og shrin yoku, skogsbad terapi.

Sarah ønsker å bidra til å allminneliggjøre yoga og forbedre folkehelsen ved å hjelpe folk lære enkle metoder for å avspenne og styrke nervestymet, utforske og komme i kontakt med sin autentiske selv og fremme bevist utvikling.

349 visninger0 kommentarer
 

93452863

Griniveien 363, 1356 Bekkestua/Østerås/Hosle/Jar/Røa/Bærums Verk

Nordhaug gård - med bil ta av ved Haga Golfbane og kjør til Top Golf.

Parkering på nedsiden av gården. 

Kollektiv transport til Hosle Senter 

10 minutter gange. 

  • Facebook
  • Instagram