top of page

Yoga etter nedstenging p.g.a Korona 🤗

Oppdatert: 30. jul. 2021

Yogalåven har tilbudt Yoga online under hele pandemien - det ble mange tekniske utfordringer og litt rart i begynnelsen å være alene foran datamaskinen i yogaklær og gi yogatimer til deltagere på en avstand.


Pandemien og smitteverntiltakene snudde opp ned på balanse. Restriksjoner over hele kloden resulterte i at mennesker i flere måneder var innesperret i hjemmene sine. Dette la et enormt press på menneskers fysiske og mentale velvære. Under nedstenging og i etterkant av dette har et økende antall henvendt seg til yogatimer online for å gjenvinne balanse og styrke.


Yoga kan være et kraftig verktøy for å håndtere usikkerheten å opprettholde fysisk velvære. Mange kom seg på mattene sine under nedstengningen for å roe sinnet og løfte humøret. Yoga gir en forbindelse og gode vibber, enten gjennom en dataskjerm, men aller helst i et yogastudio. 🙏


Nå er Yogalåven åpen, og det er med stor spenning og glede vi kan ha deltagere hos oss igjen. Se timeplan og priser og send oss en mail på post@yogalaaven.no for informasjon og påmelding.

Velkommen ❤️


142 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page