top of page

NINA BIRKELAND

Yogalærer

Nina er utdannet Viryayogalærer fra Nordiska Yogainstituttet i Stocholm. Etter grunnutdannelsen på 200 timer, har hun tatt flere påbygningskurs. Nina har selv praktisert yoga i 11 år, og har for lengst innsett at yoga er en livslang læringsprosess. Yoga er et helt unikt verktøy for velvære både fysisk, mentalt og emosjonelt. Hver gang du møter opp på yogamatten din er det noe nytt å lære, om DEG. Nina har en myk og mild tilnærming til yogaens verden med fokus yoga som et praktisk verktøy for å takle det som hender i livet, på alle plan.

KIRSTI EGGE HAUGSTAD

Yogalærer RYT 500 E-RYT 200, spesialsykepleier

Kirsti kan mye om kropper da hun også er spesialsykepleier. Selv begynte hun med yoga i ulike former i 2000, før hun selv ble sertifisert Viryayogalærer ved Nordiska Yogainstituttet i Stocholm i 2009. Kirsti har en solid kompetanse og erfaring som gjør at hun trygt kan veilede både nybegynnere og øvede, friske og syke på yogamatten. Hun er kunnskapsrik og trygg i sin rolle som yogalærer og hennes undervisning er variert og ofte overraskende med tydelige instruksjoner. Les mer om Kirsti her. 

LENE SCHOUBYE

Yogalærer RYT 200 timer Multi Style og E-RYT 100 Yin yoga lærer ved Axelsons i Oslo. Restore og Yoga Nidra teacher 30t ved Atman yoga.

Autorisert helsepersonell og medisingrunnfag.

Lene har praktisert yoga i mange år før hun utdannet seg og har selv erfart virkningen av yoga og pust. I tillegg har hun blant annet tatt Mindful yoga bevegelse modul 70 timer ved Balansert hverdag, Styrke iYoga Teacher Training kurs og styrke og mobilitet.

Multi Style har ikke fokus på en type stil, men konkrete metoder som kan benyttes i utallige kombinasjoner og måter. Inspirasjon fra Hatha , vinyasa, yin, ashtanga, mindfullness, restorativ og ayurvedisk yoga gjør at hun bruker flere innfallsvirkninger på timene sine. 

Lene ønsker at alle skal få mulighet til å oppdage yoga og hvilket verktøy yoga kan være i form av stresshåndtering, løse opp spenninger, pust, styrke og holdning til seg selv og livet. Gjenkjenne kroppens naturlige grenser istedenfor å prestere. Det å finne balanse mellom aktivitet og hvile i vår hektiske hverdag.

IMG_4922.jpeg

Mette Solberg 

F9A6CA68-75DA-4F09-99D7-D6F38136892D_edited.jpg

Kamilla Seljelid

Kamilla tok sin grunnutdanning hos Breath of Life Yoga i 2016 og har siden den gang tatt flere påbyggingskurs. I 2017 skrev hun masteroppgave nummer to om fordelene med yoga for barn med PTSD og har brukt flere år på å forstå effekten yoga kan ha på vårt nervesystem.

Kamilla har selv praktisert yoga siden 2011 og meditasjon siden 2008. Hun begynte som tenåring og er i dag en av Norges fremste yogalærere for barn og unge. På tvers av tre kontinenter har Kamilla jobbet med langt over tusen barn og enda flere voksne. Hos Kamilla får du muligheten til å ta yoga praksisen til et nytt nivå, både på det fysiske og det åndelige planet. Hun har bred erfaring og er opptatt av at yoga er for alle uansett utgangspunkt og intensjon.

 - Du kan komme for en åndelig oppvåkning eller du kan komme for å gå ned i spagaten. Praksisen vil uansett bringe med seg fordeler, og det er det som teller. 

bottom of page