Yoga Nina 3_edited.jpg

VÅRE YOGALÆRERE

- oppdatert og inspirert gjennom utdannelse, kurs og nettverk

- mangfoldig kompetanse fra utallige yogatimer med sine yogaelever 

- betydningsfull erfaring gjennom egen og andres yogapraksis og fra livet selv

 
IMG_1820.JPG

NINA BIRKELAND

Yogalærer

Nina er utdannet Viryayogalærer fra Nordiska Yogainstituttet i Stocholm. Etter grunnutdannelsen på 200 timer, har hun tatt flere påbygningskurs. Nina har selv praktisert yoga i 7 år, og har for lengst innsett at yoga er en livslang læringsprosess. Yoga er et helt unikt verktøy for velvære både fysisk, mentalt og emosjonelt. Hver gang du møter opp på yogamatten din er det noe nytt å lære, om DEG. Nina har en myk og mild tilnærming til yogaens verden med fokus yoga som et praktisk verktøy for å takle det som hender i livet, på alle plan.

CF15F421-FBDC-4086-9449-F3AB970117D5.jpe

KIRSTI EGGE HAUGSTAD

Yogalærer RYT 500 E-RYT 200, spesialsykepleier

Kirsti kan mye om kropper da hun også er spesialsykepleier. Selv begynte hun med yoga i ulike former i 2000, før hun selv ble sertifisert Viryayogalærer ved Nordiska Yogainstituttet i Stocholm i 2009. Kirsti har en solid kompetanse og erfaring som gjør at hun trygt kan veilede både nybegynnere og øvede, friske og syke på yogamatten. Hun er kunnskapsrik og trygg i sin rolle som yogalærer og hennes undervisning er variert og ofte overraskende med tydelige instruksjoner. Les mer om Kirsti her. 

52596053_397903734293156_180456501947662

METTE SOLBERG

Yogalærer, Gestalt terapeut, Samtaleterapeut

Mette er utdannet gestaltterapeut fra Norsk Gestalt nstitutt i Oslo med videreutdanning i traumeterapi. Hun er i tillegg utdannet Viryayogalærer ved Nordiska Yogainstittutet i Stocholm der hun har videreutdanning innen terapeutisk yoga. Hun har jobbet med undervisning, veiledning og terapi innen både fysisk og psykisk helse siden 2001. Les mer om Mette her.

C19EFEA0-1699-4C3E-82F8-10A089E152A8_edited_edited_edited.jpg

LENE SCHOUBYE

Yogalærer RYT 200 timer Multi Style ved Axelsons i Oslo
Autorisert helsepersonell og medisingrunnfag. Fordypningskurs i yin yoga.

Lene har praktisert yoga i mange år før hun utdannet seg og har selv erfart virkningen av yoga og pust.
Multi Style har ikke fokus på en type stil, men konkrete metoder som kan benyttes i utallige kombinasjoner og måter. Inspirasjon fra Hatha, vinyasa, yin, ashtanga, mindfullness, restorativ og ayurvedisk yoga gjør at hun bruker flere innfallsvinkler på timene sine.
Lene ønsker at alle skal få mulighet til å oppdage yoga og hvilket verktøy yoga kan være i form av stresshåndtering, løse opp spenninger, pust, styrke og holdning til seg selv og livet. Gjenkjenne kroppens naturlige grenser istedenfor å prestere. Det å finne balanse mellom aktivitet og hvile i vår hektiske hverdag.