top of page
Yoga Nina 3_edited.jpg

VÅRE YOGALÆRERE

- oppdatert og inspirert gjennom utdannelse, kurs og nettverk

- mangfoldig kompetanse fra utallige yogatimer med sine yogaelever 

- betydningsfull erfaring gjennom egen og andres yogapraksis og fra livet selv

IMG_1820.JPG

NINA BIRKELAND

Yogalærer

Nina er utdannet Viryayogalærer fra Nordiska Yogainstituttet i Stocholm. Etter grunnutdannelsen på 200 timer, har hun tatt flere påbygningskurs. Nina har selv praktisert yoga i 11 år, og har for lengst innsett at yoga er en livslang læringsprosess. Yoga er et helt unikt verktøy for velvære både fysisk, mentalt og emosjonelt. Hver gang du møter opp på yogamatten din er det noe nytt å lære, om DEG. Nina har en myk og mild tilnærming til yogaens verden med fokus yoga som et praktisk verktøy for å takle det som hender i livet, på alle plan.

IMG_2654.jpeg

KIRSTI EGGE HAUGSTAD

Yogalærer RYT 500 E-RYT 200, spesialsykepleier

Kirsti kan mye om kropper da hun også er spesialsykepleier. Selv begynte hun med yoga i ulike former i 2000, før hun selv ble sertifisert Viryayogalærer ved Nordiska Yogainstituttet i Stocholm i 2009. Kirsti har en solid kompetanse og erfaring som gjør at hun trygt kan veilede både nybegynnere og øvede, friske og syke på yogamatten. Hun er kunnskapsrik og trygg i sin rolle som yogalærer og hennes undervisning er variert og ofte overraskende med tydelige instruksjoner. Les mer om Kirsti her. 

IMG_0927.jpg

LENE SCHOUBYE

Yogalærer RYT 200 timer Multi Style og E-RYT 100 Yin yoga lærer ved Axelsons i Oslo. Restore og Yoga Nidra teacher 30t ved Atman yoga.

Autorisert helsepersonell og medisingrunnfag.

Lene har praktisert yoga i mange år før hun utdannet seg og har selv erfart virkningen av yoga og pust. I tillegg har hun blant annet tatt Mindful yoga bevegelse modul 70 timer ved Balansert hverdag, Styrke iYoga Teacher Training kurs og styrke og mobilitet.

Multi Style har ikke fokus på en type stil, men konkrete metoder som kan benyttes i utallige kombinasjoner og måter. Inspirasjon fra Hatha , vinyasa, yin, ashtanga, mindfullness, restorativ og ayurvedisk yoga gjør at hun bruker flere innfallsvirkninger på timene sine. 

Lene ønsker at alle skal få mulighet til å oppdage yoga og hvilket verktøy yoga kan være i form av stresshåndtering, løse opp spenninger, pust, styrke og holdning til seg selv og livet. Gjenkjenne kroppens naturlige grenser istedenfor å prestere. Det å finne balanse mellom aktivitet og hvile i vår hektiske hverdag.

FE819A88-354A-464E-895A-85F4CCC32FA0_4_5005_c.jpeg

ANNE TINE MOLTZAU

Yogalærer, Chakradance tilrettelegger, bodywork behandler og eterisk oljeveileder

Anne Tine ble besatt av yoga i 2008 og har hatt Ateeka som sin lærermester. Hun har sertifisert seg med 50 timer Restorativ yoga, 250 timer Yoga Somatics og 250 timer Somatic Bodywork. I tillegg er hun sertifisert i medisink yoga for barn og ungdom med Åsa Halvarsson og i Chakradance med Natalie Southgate. Anne Tines visjon er å hjelpe deg til å få kontakt med kroppen og pusten, frigjøre spenninger og blokkeringer, samt å lære deg å støtte og lytte til kroppen for å oppleve mer velvære, livsglede og et liv i harmoni.

 

Les mer om Anne Tine her

bottom of page