top of page

Hva er din intensjon!?Yogatimen er i gang og lærerens ord setter kroppens bevegelser i gang. Steg for steg guides du gjennom plassering av hender, føtter, bruk av ryggsøyle og pust, men hva var det? Læreren spør: "hva er din intensjon i dag, ta med deg dette gjennom timen?"

Hva betyr det, hvilken hensikt har det og hvordan er, eller blir intensjon mulig?


Hvis du fokuserer hardt på det du vil oppnå, vil menneskene, informasjonen og mulighetene som hjelper deg med å nå dem skje. Det er ikke magisk, det er ditt retikulære aktiveringssystem som påvirker verden du ser rundt deg. Så det yogalæreren mener med å sette en intensjon er at du skal fortelle ditt retikulære filter, hva du vil gjøre din oppmerksomhet oppmerksom på.


Retikulær aktiverings system - RAS er et nettverk av nevroner som strekker seg fra toppen av ryggmargen og opp til thalamus. Det filtrerer innkommende stimuli og omdirigerer dem til hjernebarken. Din RAS tar det du fokuserer på og lager et filter for det og presenterer bare brikkene som er viktige for deg. Alt dette skjer uten at du merker det. RAS fungere til din fordel uten at du aktivt gjør noe.


Så intensjon er handlingen, det å fokusere RAS på det du bestemmer er viktig. Og hvis du ikke bestemmer hva som er viktig, vil hjernen din gjøre et tilfeldig utvalg basert på humøret ditt, din følelsesmessige tilstand og energinivå, noe som for de fleste av oss svinger fra dag til dag. Uten en intensjon, fungerer hjernen i «standardmodus» og standardmodus kan holde deg stillestående.


intensjon er mye mer enn bare en forpliktelse eller et mål, det er vår måte å gi universet retning. Hvis vi ikke er klar over vår intensjon, vil enhver anledning se ut som en god mulighet. Uten intensjon vil du ha opplevelsen til neste distraksjon kommer.


Å sette en intensjon er revolusjonerende, det gir deg muligheten til å velge.

Når dine underbevisste tanker kobles med dine bevisste tanker – da kan du sette din intensjon. 🙏

61 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page