top of page

Yoga er for alle

Oppdatert: 1. feb. 2021


Yoga gagner alle. Det spiller ingen rolle hvem du er, når du oppdager det vil du være så glad for at du bestemte deg for å prøve. Når du starter med yoga så handler det om å strekke dine egne begrensninger. Du vil oppdage at pusten hjelper og for hver gang skjer det mer og mer. Det er en prosess og det tar tid, men du vil se fremgang.


Yoga er ikke en størrelse som passer alle, den skal tilpasses til din egen kropp. Det handler om å lytte til din egen kropp og bevege deg innenfra.Yoga er et fristed, uten konkurranse og sammenligning. Jo mer du blir kjent med deg selv på matten, jo lettere er det å være ditt autentiske jeg i verden.

Yoga er gøy. Du får ha bena til værs, og gjøre mange nye og morsomme former og fasonger og til og med en herlig hvil på slutten av hver time. Yoga kan gjøres hvor som helst, når som helst. Yoga kan du gjøre hele livet, alt du trenger er kropp din og pust.

Yoga har forandret livet vårt, kanskje det vil forandre ditt. Hvis du begynner nå så kan du oppdage noe som kan gjøre at du aldri kommer tilbake til slik du pleide å være før yoga kom inn i livet ditt.

Så, når som helst når du vil lade opp og komme deg, rydde tankene, forbedre balansen eller komme i kontakt med deg selv, er alt du trenger å gjøre å stå på matten, bevege deg, strekke og puste!

74 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page